Вівторок, 17.06.2025, 05:51Вітаю Вас Гість | RSS
Білгород-Дністровська філія ДНЗ "ОВПУТТХ"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Тиждень кулінарних дисциплін


З 16 по 20 лютого 2015 року у філії був проведений Тиждень кулінарних дисциплін з метою розвитку творчої активності молоді філії, зростання престижності робітничих професій “Кухар”, “Кондитер”, виявлення обдарованих та здібних учнів.

 

 

Тиждень кулінарних дисциплін був відкритий 16 лютого 2015 року головою методичної комісії кулінарних дисциплін Височанською В.Ф. Учні навчальної групи КК-130 (класний керівник Ткаченко Н.В.) в віршах та піснях провели презентацію “Моя професія – моя гордість”.

 

 

 

17 лютого 2015 року проведена вікторина-гра “Світ бутербродів”, яку підготували викладачі спеціальних дисциплін Височанська В.Ф. та Корженко О.П. Учні всіх навчальних груп кулінарного відділення взяли активну участь у вікторині-грі та в підготовці презентації бутербродів. Переможцем у вікторині-грі став учень навчальної групи К-129 Мейдман Олександр, а за презентацію бутербродів були отримані такі номінації:

“Самий апетитний бутерброд” – навчальна група КК-127

“Самий сонячний бутерброд” – навчальна група КК-128

“Самий незвичайний бутерброд” – навчальна група К-129

“Самий оригінальний бутерброд” – навчальна група КК-130

“Самий креативний бутерброд” – навчальна група КК-131

 

 

 

 

 

 

 

Конкурс фахової майстерності серед учнів філії з професії “Кухар” проводився 18 лютого 2015 року, в якому взяли участь учениці навчальної групи КК-127 Лавріненко Аліна і Щербина Ірина та учениці навчальної групи КК-128 Гриценко Анастасія і Курінна Христина.

 

 

Конкурс складався з двох турів.

Теоретичний тур складався з тестових завдань, які передбачали перевірку професійно-теоретичних знань з предметів “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”, “Організація виробництва та обслуговування”, “Гігієна та санітарія виробництва”, “Устаткування підприємств харчування” та “Охорона праці”.

Під час проведення практичного туру учнями були приготовлені такі страви: оселедець з гарніром, завиванець курячий, завиванець м’ясний, желе.

 

 

 

 

Найбільшу кількість балів у теоретичному турі набрала учасниця Гриценко Анастасія, а за результатами двох турів на підставі рішення журі визначені переможці конкурсу, за кількістю набраних балів:

 

І місце посіла Гриценко Анастасія, учениця навчальної групи КК-128 – 158 балів

 

ІІ місце – Лавріненко Аліна, учениця навчальної групи КК-127 – 156 балів

 

ІІІ місце поділили Курінна Христина (КК-128) та Щербина Ірина (КК-127) – по 150 балів

 

 

 

 

19 лютого 2015 року викладачем Коваленко Т.В. в навчальній групі КК-127 був проведений відкритий урок з предмета “Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства” на тему “Технологія приготування простих тортів масового попиту з пісочного тіста: “Пісочно-фруктовий”, “Пісочно-кремовий”, “Листопад”, “Абрикотин”. Вимоги до їх якості. Терміни та умови зберігання готових виробів”. Самим активним учнем на уроці був Парфенов Ігор.

 

 

 

Свято Масляної “Масляна воротися. До Великодня простягнися. Зустрічаємо тебе з млинцями, локшиною та вареничками” відбулося 20 лютого 2015 року, яке підготували та провели учні навчальної групи КК-131 (класний керівник Шигань Т.М.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завершилося свято дегустацією млинців з різними фаршами, приготовлених учнями цієї групи.

 

 

 

Цього ж дня голова методичної комісії кулінарних дисциплін Височанська В.Ф. підвела підсумки проведення Тижня кулінарних дисциплін та визначила найактивніших учнів під час проведення тижня.

Учні були нагороджені грамотами.

 

 

 

Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites